AVÍS LEGAL

CENTRE MÈDIC I PSICOLÒGIC en compliment dels Articles 5 i 6 de la Llei 15/1999 , pels quals es regula el dret d’informació en la recollida de les dades i el consentiment de l’ afectat , s’adverteix els punts següents :

Per la introducció de les dades de caràcter personal en aquesta pàgina web :

1.- Està consentint el seu tractament.
2.- S’han d’incloure en un fitxer propietat de FE FERRÉ FERRATÉ.
3.- Aquestes dades podran ser utilitzades per enviar informació dels nostres serveis.
4.- Les dades obtingudes són les pertinents per a la finalitat per a la qual s’ha demanat.
5.- Vostè podrà en tot moment exercitar els seus drets d’accés, rectificació , cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal davant :

FE FERRÉ FERRATÉ, Responsable del fitxer.
C/ PERE PAU • Nº 30 • ENTLO 1ª • 08032-BARCELONA
Telèfon: 933283296
Correu electrònic: info@cmpsi.net
A més, en compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic ( LSSI ) , s’exposen els Dades identificatives del responsable :

Denominació social és CENTRE MÈDIC I PSICOLÒGIC
NIF és 43397561B
Direcció a Internet és http://www.cmpsi.net
El fet d’accedir i participar en aquesta pàgina implicacions el coneixement i acceptació de les seves condicions d’ús i política de privacitat.
Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, so i qualsevol altre material, són propietat de CENTRE MÈDIC I PSICOLÒGIC o d’algun organisme vinculat a aquest, o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts a CENTRE MÈDIC I PSICOLÒGIC.
Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents: Només està autoritzat l’ús personal no comercial. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts. CENTRE MÈDIC I PSICOLÒGIC no és responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a sistemes externs que no siguin dependents de l’Institut. CENTRE MÈDIC I PSICOLÒGIC no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l’accés al web o per la impossibilitat d’accedir-hi. En cap cas les galetes o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del web.