Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret-llei 13/2012.
Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK Més informació

Acupuntura

Técnica mil·lenaria, nascuda a Àsia que consisteix en la inserció d'agulles a diferents parts del cos.

CMPSI

Considera l'ésser humà com un tot, influït pel seu entorn. A la salut com un equilibri en l'energia que anomenen el yin i el yang que circula pels anomenats meridians que presenten zones d'alta activitat que són els punts d'acupuntura que tenen la capacitat de poder ser influïts per la punció i així recuperar l'equilibri perdut en la malaltia, permetent el tracatament de l'aspecte físic i psíquic.

En realitat els meridians i els punts coincideixen amb zones de gran densitat de terminacions nervioses sobre les quals influeix l'agulla desencadenant una sèrie de canvis de potencial elèctric amb alliberació de substàncies que existeixen a nostre cos i es regulen.

Així amb les agulles es desperten els mecanismes de regulació del cos sense introduir cap substància externa.

Dra. Fe Ferré Ferraté • Col. 23987

Homeopatia

Especialitat mèdica que considera l'ésser humà en la seva totalitat que es bassa en l'ús de remeis altament diluïts i potenciats de manera que actuen despertant una sèrie de mecanismes de regulació. Es tracta d'estimular la resposta de l'organisme. No considera la malaltia, sinó el malalt en la seva originalitat, ell, en la seva totalitat, el seu entorn i la seva historia personal.

CMPSI

Basada en la llei de la similitud, fa servir per a curar substàncies que si fossin donades a dosis altes provocarien en la persones símptomes semblants als que pretenen curar. Així la base es trobar el remei que s'assembli als símptomes i signes que presenta el pacient i la seva acció es basa en l'activació de la capacitat curativa de l'individu.

Per tant es una medicina completa, útil en totes les etapes de la vida.

Dra. Fe Ferré Ferraté • Col. 23987